• اشتراک
ظرفیت : 4000 تن در سالمواد اولیه : پوست مرکبات ، سیباشتغال زایی : 80 نفر
تولید پکتین از پوست مرکبات وسیب
ظرفیت : 4000 تن در سال
مواد اولیه : پوست مرکبات ، سیب
اشتغال زایی : 80 نفر
- معرفی محصول
- توضیح موارد مصرف و کاربرد
- وضعیت عرضه و تقاضا
- جداول مربوط به هزینه ها
برای اولین بار در سال 1820 پکتین از میوه جدا شده و در تهیه مربا و ژل مورد استفاده قرار گرفت. به تدریج افراد میوه‌های ژله دار و یا حتی ژله استحصال شده را با میوه‌های فاقد ژله مخلوط کردند
به عنوان مثال توت فرنگی را با انگور فرنگی ترکیب کردند . ژله استحصال شده از پوست و هسته سیب را با مرباهای میوه‌های فاقد ژله ترکیب کردند تا اینکه مربا تهیه کنند.
پکتین یا انگم، یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی استکه از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه جات و سبزیجات استحصال می شود . اهمیت اقتصادی این محصول به توانایی آن در تشکیل ژل درترکیب با شکر (قند) و اسید برمی گردد. میزان این ماده در هر نوع سبزی و یا میوه با توجه به وزن کل آن از 0٫1 تا 4 درصد متفاوت می باشد سیب و مرکبات عمده ترین منابع غنی از پکتین می باشند. موقعیت اقتصادی این دو محصول نیز به کشت وفور آنها در مناطق مختلف برمی گردد. ضایعات خشک سیب و هم چنین پوست مرکبات (خشک و یا تر ) به عنوان یکی از محصولات جانبی کارخانجات تولید آبمیوه بوده و به وفور نیز یافت می شود.
******************************************************
کلیه محصولات این فروشگاه دارای گارانتی تعویض رایگان است
سایت این فروشگاه در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است
ارسال سریع به تمام نقاط کشور با پست سفارشی یا پیشتاز
پس از ثبت سفارش ، شناسه سفارش را برای پیگیری های بعدی یادداشت کنید
این محصول در قالب بسته بندی شکیل و ضد ضربه ارسال می شود
این محصول دارای پشتیبانی بعد از خرید به صورت تلفنی می باشد
شما اولين نفري باشيد كه نظر ارسال مي كند.
ارسال نظر