• اشتراک
آموزش جامع آشپزی شامل اصول اولیه آشپزی، طبخ غذاهای ایرانی، طبخ غذاهای فرنگی، شیرینی و کیک و …
آموزش تکنیک ها و نکات ریز و مهم در آشپزی 
آموزش ریزه کاری هایی در آشپزی نکاتی برای خوشمزه شدن غذا، نکات آشپزی آسان ویژه خانم ها و آقایانی که فرصت کافی برای آشپزی ندارند! یا کسانی که آشپزی برایشان سخت است !

عناوین غذاها و شیرینی ها  دسرهایی که در این مجموعه به طور کامل آموزش داده می شود:

شماره اول ( آبگوشت – آش – سوپ ) – 202 صفحه
شماره دوم ( خوراک سبزیجات ) – 147 صفحه
شماره سوم ( غذاهای دریایی ) – 103 صفحه
شماره چهارم ( دلمه – کوفته – کوکو ) – 175 صفحه
شماره پنجم ( خوراکهای گوشتی و کباب ) – 279 صفحه
شماره ششم ( پلو – چلو و خورشت ) – 297 صفحه
شماره هفتم ( غذاهای شرقی – غربی – ترکی و عربی ) – 84 صفحه
شماره هشتم ( غذاهای آماده و فوری ) – 352 صفحه
شماره نهم ( غذاهای محلی و متنوع ) – 111 صفحه
شماره دهم ( شیرینی – کیک – دسر و مربا ) – 532 صفحه
شماره یازدهم – ( سالادها – سسها و ترشیجات ) – 532 صفحه


نرم افزارهای مختلف آشپزی
نرم افزار آموزش تغذیه و آشپزی در ماه رمضان


حجم فایل: 62MB
قابلیت ارسال نظر غیرفعال شده است.