آموزش پخت و 100 غذای متفاوت و فوق العاده خوشمزه از زبان گوردون رمزی سرآشپز برتر دنیا
ویژگی های این مجموعه در یک نگاه: آموزش کاملا ویدیویی با بهترین کیفیت تصویر برداری روز دنیا
آموزش آشپزی توسط سرآشپز اول دنیا آقای گوردون رمزی
ویژگی های این مجموعه در یک نگاه: آموزش کاملا ویدیویی با بهترین کیفیت تصویر برداری روز دنیا آموزش آشپزی توسط سرآشپز اول دنیا آقای گوردون رمزی بهترین کیفیت دوبله و صداگذاری و ایرانی شدن ویدیو ها برای استفاده آموزش غذاهای فوق العاده خوشمزه و متفاوت که تا به حال نخورده اید برای اولین بار در ایران
قسمت اول : استیک با فلفل تند و شیرین- مرغ و کاسنی با
سس مارسلا – مرغ بریان کلاسیک.
قسمت دوم : لقمه های کاهو با گوشت قلقلی- برنج سرخ کرده
معطر- مایونز زعفران و سیر- سالمون میسو.
قسمت سوم : ماهی کفال با سس فلفل تند شیرین- پاستا
با ماهی شور و فلفل تند- ذرت کبابی با کره فلفل تند
جوجه چسبناک – سالاد تند گوشت.
قسمت چهارم : گوشت گوساله آتشین آرام پز- ریز ماهی با
فلفل و ادویه- حمص کدوی کبابی- سوپ ذرت شیرین با
طعم کاری- پودینگ برنج معطر و پر ادویه.
قسمت پنجم : خوراک بره با نان سرخ شده- ماهی سرخ شده
با سیر و فلفل قرمز- کوفته گوشت و میگو با خورش معطر-
برنج با سوسیس تند.
قسمت ششم : نیاکی خونگی- لوبیا سیاه تند با پنیر فتا و آووکادو
تره فرنگی و روستی با پنیر فرانسوی و تخم مرغ سرخ کرده
کوفته نخود، زیره و اسفناج با سس خردل- دسر سیب.
قسمت هفتم : خوراک دنده گاو- بره مراکشی با سیب زمینی
شیرین و کشمش- مرغ تند با زنجبیل و گشنیز- سس فلفل شیرین
با میگوی کبابی – ترشی تند.
قسمت هشتم : کوفته قلقلی با خورش نارگیل- کوفته قلقلی
با پاستا، کلم پیچ و دانه کاج- ساندویچ کوفته قلقلی با
موزرلای آب شده و سالسای گوجه فرنگی- سوپ تند
کوفته قلقلی- بلوندی.
قسمت نهم : مرغ سرخ شده با نودل برنجی- سوپ نودل با
تخم مرغ پخته و پیازچه- نودل با گوشت سرخ شده-
نودل با فلفل تند، زنجبیل و علف لیمو- تکه های گوشت دودی
با سس باربیکیو.
قسمت دهم : ساندویچ گوشت با سس واسابی و مایونز
لقمه مرغ تند- ساندویچ تند سوسیس- باگت به سبک
ویتنامی با گوشت- دونات مالت شکلات.
قسمت یازدهم – نان فوکاسیا با زیتون، گوجه فرنگی و رزماری
نان جوش شیرین- نان صاف با لیمو، آویشن و پنیر ریکوتا
پیتزای موزرلا و رزماری- کیک اسفنجی با زنجبیل تازه.
قسمت دوازدهم – کیش تره فرنگی و کالباس- تارت شکلات
پیراشکی گوشت- نان میان پُر مرغ- کیک پنیری.
قسمت سیزدهم – تکه های کوچک دنده- کاری گردن گاو با
سالسای انبه- ران مرغ سیچوآنی- خوراک گوشت سینه گاو
انجیرهای کاراملی با ریکوتا.
قسمت چهاردهم – سینه بره- بولیتو میستو- خوراک بادمجان
خوراک گوشت-
قسمت پانزدهم – فریتاتا- تخم مرغ آفریقای شمالی- سوفله با
سه نوع پنیر- املت میگو با پنیر فتا- پنکیک ادویه ای.
قسمت شانزدهم : ساندویچ استیک- بلوبری و پنکیک ریکوتا
با ماست و عسل- پنکیک ماهی با ماسکارپونه- پنکیک نارگیلی با
انبه و شربت لیمو- شیرینی خونگی.
قسمت هفدهم : پاستای قارچ و تره فرنگی- پاستای پروانه ای
با ریکوتا، کالباس و نخودفرنگی- پاستا با گوشت سوسیس
اسپاگتی با فلفل تند، ساردین و پونه
شامی ذرت شیرین با ماست.
قسمت هجدهم : کیک تند ماهی تن- نان صاف با
رازیانه و پنیر فتا- بروشتا با سیر، گوجه فرنگی، کیپر و
پنیر پکورینو- کراستینی لوبیا سفید با فیله ماهی و
روغن زیتون- آناناس کبابی (گریل شده) با کارامل ادویه ای
قسمت نوزدهم : بره تو پر با اسفناج و دانه های کاج
مرغ تو پر با سیر و شاه بلوط. – ماهی خاردار با رازیانه
لیمو و کیپر- گوشت تو پر با پنیر مانچگو و ممبریلو- لقمه میگوی تازه