نهایت آشپزی با گوردون رمزی

آموزش پخت و 100 غذای متفاوت و فوق العاده خوشمزه از زبان گوردون رمزی سرآشپز برتر دنیا ویژگی های این مجموعه در یک نگاه: آموزش کاملا ویدیویی با بهترین کیفیت تصویر برداری روز دنیا آموزش آشپزی توسط سرآشپز اول دنیا آقای گوردون رمزی


توقف فروش

 مشخصات کلی

موضوع محصول :   آموزش آشپزی
 

کد محصول :         9401202001


وزن محصول :        125 گرم

تولید کننده :    آریا گستر


 شماره شناسنامه اثر:  802330049740

مرجع صادر کننده :   وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

نوع بسته بندی :     جعبه

تعداد دیسک :     2 حلقه

 

نوع دیسک :    DVD5


نهایت آشپزی با گوردون رمزی

ویژگی های این مجموعه در یک نگاه:
آموزش کاملا ویدیویی با بهترین کیفیت تصویر برداری روز دنیا
آموزش آشپزی توسط سرآشپز اول دنیا آقای گوردون رمزی
بهترین کیفیت دوبله و صداگذاری و ایرانی شدن ویدیو ها برای استفاده
آموزش غذاهای فوق العاده خوشمزه و متفاوت که تا به حال نخورده اید
برای اولین بار در ایران

قسمت اول : استیک با فلفل تند و شیرین- مرغ و کاسنی با

سس مارسلا – مرغ بریان کلاسیک.

قسمت دوم : لقمه های کاهو با گوشت قلقلی- برنج سرخ کرده

معطر- مایونز زعفران و سیر- سالمون میسو.

قسمت سوم : ماهی کفال با سس فلفل تند شیرین- پاستا

با ماهی شور و فلفل تند- ذرت کبابی با کره فلفل تند

جوجه چسبناک – سالاد تند گوشت.

قسمت چهارم : گوشت گوساله آتشین آرام پز- ریز ماهی با

فلفل و ادویه- حمص کدوی کبابی- سوپ ذرت شیرین با

طعم کاری- پودینگ برنج معطر و پر ادویه.

قسمت پنجم : خوراک بره با نان سرخ شده- ماهی سرخ شده

با سیر و فلفل قرمز- کوفته گوشت و میگو با خورش معطر-

برنج با سوسیس تند.

قسمت ششم : نیاکی خونگی- لوبیا سیاه تند با پنیر فتا و آووکادو

تره فرنگی و روستی با پنیر فرانسوی و تخم مرغ سرخ کرده

کوفته نخود، زیره و اسفناج با سس خردل- دسر سیب.

قسمت هفتم : خوراک دنده گاو- بره مراکشی با سیب زمینی

شیرین و کشمش- مرغ تند با زنجبیل و گشنیز- سس فلفل شیرین

با میگوی کبابی – ترشی تند.

قسمت هشتم : کوفته قلقلی با خورش نارگیل- کوفته قلقلی

با پاستا، کلم پیچ و دانه کاج- ساندویچ کوفته قلقلی با

موزرلای آب شده و سالسای گوجه فرنگی- سوپ تند

کوفته قلقلی- بلوندی.

قسمت نهم : مرغ سرخ شده با نودل برنجی- سوپ نودل با

تخم مرغ پخته و پیازچه- نودل با گوشت سرخ شده-

نودل با فلفل تند، زنجبیل و علف لیمو- تکه های گوشت دودی

با سس باربیکیو.

قسمت دهم : ساندویچ گوشت با سس واسابی و مایونز

لقمه مرغ تند- ساندویچ تند سوسیس- باگت به سبک

ویتنامی با گوشت- دونات مالت شکلات.

قسمت یازدهم – نان فوکاسیا با زیتون، گوجه فرنگی و رزماری

نان جوش شیرین- نان صاف با لیمو، آویشن و پنیر ریکوتا

پیتزای موزرلا و رزماری- کیک اسفنجی با زنجبیل تازه.

قسمت دوازدهم – کیش تره فرنگی و کالباس- تارت شکلات

پیراشکی گوشت- نان میان پُر مرغ- کیک پنیری.

قسمت سیزدهم – تکه های کوچک دنده- کاری گردن گاو با

سالسای انبه- ران مرغ سیچوآنی- خوراک گوشت سینه گاو

انجیرهای کاراملی با ریکوتا.

قسمت چهاردهم – سینه بره- بولیتو میستو- خوراک بادمجان

خوراک گوشت-

قسمت پانزدهم – فریتاتا- تخم مرغ آفریقای شمالی- سوفله با

سه نوع پنیر- املت میگو با پنیر فتا- پنکیک ادویه ای.

قسمت شانزدهم : ساندویچ استیک- بلوبری و پنکیک ریکوتا
با ماست و عسل- پنکیک ماهی با ماسکارپونه- پنکیک نارگیلی با
انبه و شربت لیمو- شیرینی خونگی.
قسمت هفدهم : پاستای قارچ و تره فرنگی- پاستای پروانه ای
با ریکوتا، کالباس و نخودفرنگی- پاستا با گوشت سوسیس
اسپاگتی با فلفل تند، ساردین و پونه
شامی ذرت شیرین با ماست.
قسمت هجدهم : کیک تند ماهی تن- نان صاف با
رازیانه و پنیر فتا- بروشتا با سیر، گوجه فرنگی، کیپر و
پنیر پکورینو- کراستینی لوبیا سفید با فیله ماهی و
روغن زیتون- آناناس کبابی (گریل شده) با کارامل ادویه ای
قسمت نوزدهم : بره تو پر با اسفناج و دانه های کاج
مرغ تو پر با سیر و شاه بلوط. – ماهی خاردار با رازیانه
لیمو و کیپر- گوشت تو پر با پنیر مانچگو و ممبریلو- لقمه میگوی تازه
قسمت بیستم : سالاد انبه سبز- سالاد ریز شده
سالاد لوبیا سبز با چاشنی خردل- فلفل قرمز کبابی
عدس و سالاد سبزیجات- ناپلئونی تمشک.