کتاب اسیدی کننده ها در تغذیه دام
ویراستار: کریستین لوک اشتاد مترجمین : دکتر احسان صالحی فر، مهندس حسن نظری زاده، مهندس محسن بهادری فر
شابک: 5-56-6534-600-978
در این کتاب سعی شده است ضمن معرفی اسیدهای آلی به عنوان محرک رشد و جایگزین مناسب آنتی بیوتیک ها به نقش آن در سلامت حیوانات، از طریق کنترل باکتری های ایکولای و انواع سالمونلا، مقدار مصرف و روش های مختلف استفاده از آنها در پرورش انواع دام (خوک، طیور و آبزیان) و نیز نقش آن در نگهداری خوراک پرداخته شود. امید است ترجمه این کتاب شناخت و آگاهی تولیدکنندگان نسبت به خواص اسیدهای آلی و کاربردهای مختلف آن در صنعت دامپروری را افزایش دهد.