• اشتراک
مناسب برای رنده‌ی سیر، شکلات و خشکبار (بادام، گردو، فندوق و پسته) بدون تماس دست با مواد غذایی و بوگرفتن دست

سیر یک طعم دهنده مناسب برای انواع غذا است که آشپزهای ایرانی از آن استفاده بسیاری می کنند.

سیر حاوی ویتامین c، آهن، پتاسیم است و مقدار کمی روی را به همراه دارد و برای تصفیه خون مورد استفاده قرار می گیرد و در نابودی تومورهای سرطانی موثر می باشد.

به همین دلیل پزشکان خوردن یک حبه سیر را روزانه توصیه می کنند.

یکی از مشکلاتی که اکثر خانواده ها بخاطر آن از سیر استفاده نمی کنند، بوی ناخوشایند آن است یا برای مشخص نشدن درون غذا مجبور هستند توسط چاقو آن را به ابعاد ریزتری در بیاورند.

برای رفع این مشکل تولید کنندگان لوازم آشپزخانه محصولی را طراحی و تولید کرده اند که توسط آن می توانید سیر را ریزریز کنید و در انواع غذای خود به کار ببرید.

تخفیف های محصول | شرایط تعلق گرفتن تخفیف :

  • با خرید 6 عدد یا بیشتر از این محصول به صورت نقدی آن را با 6 % تخفیف خریداری کنید.
    6 %
قابلیت ارسال نظر غیرفعال شده است.